Daan vertelt

Daan vertelt

Daan van Duppen - Relatiebeheerder

‘Ik mag hier gewoon mezelf zijn.’

Toen we elkaar net leerden kennen zei mijn vrouw: ‘Je bent geen stereotype accountant’. Ze doelde hiermee op het feit dat ik bij Van de Graft gewoon mezelf mag zijn. Ik mag mijn eigen rol pakken en dat hoeft niet strak in het pak. Al elf jaar doe ik hier wat ik het liefste doe: in alle vrijheid hard werken voor mijn klanten. En dat samen met mijn collega’s. Wat wil je nog meer?

Toen ik hier begon werd direct geïnvesteerd in mijn ontwikkeling. Ik ging mee naar afspraken en er werd getimmerd aan mijn soft skills. Al vrij snel kreeg ik mijn eigen podium. Ik groeide en voelde me steeds zekerder. Ik werd in het diepe gegooid, maar er stond altijd begeleiding aan de zijlijn als dat nodig was. Daar heb ik veel van geleerd, zoals zelfstandig te werk gaan. Ik word nooit op mijn vingers getikt, maar heb ik hulp nodig dan staat er altijd iemand klaar om over mijn schouder mee te kijken.

Alles wat ik nodig heb om lekker te werken heb ik hier: de mogelijkheden om thuis te werken, een sfeervolle werkplek, leuke collega’s en interessante klanten. Tel daarbij op dat ik de mogelijkheid heb gekregen om een studie te volgen. Hierdoor is alles wat ik ambieer binnen handbereik. Al is het, met twee kleine kinderen thuis, wel ooit druk. Gelukkig is ook voor die spagaat tussen werk en privé altijd oog.

‘Een accountant saai? Hier niet hoor.’

Doorontwikkeling

We werken hier in alle eerlijkheid samen met onze opdrachtgevers en dat past bij mij. Wij zijn open en oprecht, niet alleen richting klanten maar ook intern. Die korte lijnen die hebben we echt. Ik weet ook van al mijn klanten wat er speelt. Dat komt doordat ik naast accountant ook de rol van projectmanager c.q. relatiebeheerder heb. Ik krijg energie van de vibe die op kantoor heerst, net zoals ik dat krijg van mijn eigen ontwikkeling. Daar helpt de studie bij, maar ook de PE-punten die ik moet halen. Ik krijg alle ruimte en de tijd om mijn leerdoelen, aan de hand van permanente educatie, te halen.

Kennis kun je leren

Bij Van de Graft is iedere dag anders. Ik ga goed gemutst naar huis als ik veel klanten blij heb kunnen maken en ik al mijn afspraken netjes ben nagekomen. Er wordt weleens gedacht dat accountants saaie mensen zijn, maar dat is zo niet waar. Een eigentijdse accountant is commercieel, leergierig, ondernemend en gemotiveerd. En eigentijds en jezelf; dat mag je hier zijn.

Word jij onze nieuwe collega?