Gidy vertelt

Gidy vertelt

Gidy van den Bogaard - Accountant

‘Ik leer iedere dag bij.’

Ik ben momenteel de enige vrouwelijke accountant, maar voel me geen vreemde eend in de bijt. Ik heb veel leuke collega’s. Ondanks dat we een redelijk groot kantoor zijn, is de organisatiestructuur plat. Alles gaat hier op basis van vertrouwen. In deze positieve werkomgeving gedij ik het beste.

Als net afgestuurde accountant kreeg ik direct de gelegenheid om mezelf te ontplooien. Inmiddels heb ik mijn eigen klantenpakket en krijg ik volop de kans voor verdere doorontwikkeling. Ik leer iedere dag bij, vooral door de intensieve samenwerking met collega’s. Vraagstukken pakken we samen op en de werkzaamheden hiervoor kunnen heel breed zijn. Van jaarrekeningen,  tussentijdse cijfers tot adviestrajecten zoals herstructureringen, bedrijfsovernames, prognoses etc. Die afwisseling en bijbehorende leermomenten houden mijn werk iedere dag uitdagend.

Niet standaard

Ik werk dagelijks samen met collega’s om onze klanten goed te adviseren en te bedienen. Binnen Van de Graft wordt letterlijk en figuurlijk niet in hokjes gedacht én gewerkt en de deuren van collega’s staan altijd open. Hier krijg je als professional voldoende vrijheid om je als dusdanig te profileren.

Ambities waarmaken

Van de Graft staat voor mij voor samenwerken, positiviteit en eerlijkheid. Deze kernwaarden ervaar ik iedere dag. Ze komen niet alleen bij mezelf terug, maar ook bij mijn collega’s. We zijn allemaal aanpakkers.

Je hoeft je hier geen enkele dag te vervelen.

Toen ik hier begon, voerde ik al snel adviesgesprekken met ondernemers. Die verantwoordelijkheid krijgen, doet veel goed voor je zelfvertrouwen. Daarbij kan ik mijn carrière goed combineren met privé, doordat thuiswerken mogelijk is. Net als vier dagen werken. Je kunt je ambities nastreven, hoe groot of klein die ook zijn. Je hoeft je hier gewoonweg niet te vervelen. Als accountant heb ik een persoonlijk leerplan waar ik aan moet voldoen. Het gave daarbij is dat we de vrijheid krijgen om deze doelen zelf te formuleren alsmede de daarbij behorende cursussen. Daarvoor schrijf je en volg je je eigen plan.

De band met collega’s is ook echt een pluspunt. We doen regelmatig iets samen en ik wandel iedere dag wel een rondje met collega’s. Iedereen loopt bij elkaar binnen en heeft tijd voor elkaar. En we weten: de boog kan niet altijd gespannen staan. Er kan ook eens iets niet goed gaan, maar dan wordt je dat niet direct aangerekend. We lossen een probleem samen op en zien dat als een waardevolle les.

Word jij onze nieuwe collega?