Twan vertelt

Twan vertelt

Twan Valentijn - Loonadviseur

'Ik beheer mijn eigen klantenportefeuille van A tot Z.'

Een broekie was ik nog toen ik hier aanklopte. In de dertien jaar die volgden heb ik mezelf ontzettend kunnen ontwikkelen. Nu heb ik als loonadviseur mijn ‘eigen toko’ binnen ons zelfsturende team. Hoogstaand advieswerk leveren in een dynamische werkomgeving houdt het werk voor mij al jaren leuk.

Van broekie naar volwaardig loonadviseur

Open, betrokken en sociaal: dat is waar Van de Graft, als je het mij vraagt, voor staat. De werkomgeving is warm. Daarnaast vind ik het van meerwaarde dat Van de Graft niet alleen zegt dat ze autoriteit op dit vakgebied is, maar dat ook via bijvoorbeeld social media laten zien. We geven veel kennis weg via bijvoorbeeld LinkedIn. Wat mij een trotse werknemer maakt? Dat is wel het feit dat de boodschap van nu is en er een sterk merk staat.

Het kantoor vernieuwt en transformeert en dat biedt ook voor medewerkers kansen. Voor mij was die kans de afgelopen jaren: persoonlijke groei. Ik kwam op MBO-niveau binnen en heb mezelf, door leergierigheid, opgewerkt. Alle cursussen die ik daarvoor nodig had, werden aangereikt. Inmiddels heb ik een eigen loyale klantenportefeuille die ik, als volwaardig loonadviseur, beheer. Mijn commerciële drive, ondernemersgeest en een grote portie werkethiek komen hier prachtig samen.

‘Zie je kansen, dan kun je deze hier altijd pakken.’

Luchtige communicatie

Mij wordt het vertrouwen gegeven dat ik alles met de klant mag en kan oppakken. De communicatie, intern en extern, is luchtig en ik heb nooit het gevoel op mijn tenen te moeten lopen. We werken allemaal hard samen aan hetzelfde doel: de ondernemer vooruit helpen. Iedereen schakelt snel en werkt goed door. Als afwisseling is er altijd tijd voor wat gekheid. Daarvoor maakt ook onze ijverige personeelsvereniging zich hard. Als je van sociale activiteiten met collega’s houdt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Gewaardeerd voelen

Er zijn geen voorschriften over hoe je je werk moet doen. Er wordt van je verwacht dat je dat zelf wel kunt invullen. Dat betekent soms tijd voor een lolletje en wat extra vrij en soms een extra werkdag op zaterdag. Is het nodig dan zetten we allemaal een tandje bij. Wil je een andere invulling van je werkdagen, bijvoorbeeld als er privé iets verandert, dan denkt Van de Graft mee.
Binnen ons vakgebied gebeurt er veel. Denk aan veranderende wet- en regelgeving en subsidies. Als specialist zorgen we dat we continu op de hoogte zijn. Dat betekent sparren met collega’s van andere disciplines en het volgen van opleidingen en cursussen. Zie je kansen, dan kun je deze hier altijd pakken.

Word jij onze nieuwe collega?